Costa Blanca

Appartement voor € 162.000

El Raso , 03149 GUARDAMAR- EL RASO
Ref: spir189
2 slaapkamers
2 badkamers
72m2 woonopp.
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Oasis Beach XIII is een complex van 148 appartementen en de topper van 2019
Er is keuze tussen twee en drie slaapkamers en twee of drie badkamers.
Gelegen rond twee grote groene gebieden met elk één zwembad.
De residentie is volledig prive, volledig afgesloten en heeft alle comfort: SPA, fitnessruimte, speeltuin voor de kinderen, Mini – golf en Boule.Alle woningen zijn inclusief een ondergrondse parkeergarage inbegrepen in de prijs, daarnaast is het mogelijk om ze aan te vullen met een extra berging in de kelder, deze worden apart gekocht.


El Raso ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca, een plaats waar u het hele jaar door van het prachtige klimaat kunt genieten. De ontwikkeling ligt dicht bij alle lokale voorzieningen en een fantastische verscheidenheid aan recreatieve activiteiten, waaronder stranden met blauwe vlag, kampioenschapsgolf en zeilen.

El Raso ligt in Guardamar del Segura, waar 14 kilometer prachtige fijne zandstranden zijn in de buurt van een enorm bos van 840 hectare dat bekend staat als "Guardamar-duinen", een openbaar beschermd gebied.De jachthaven is vergroot en is een vlaggenschip geworden in het Vega Baja-gebied. Het resort is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg AP-7 en de kustweg N332 en ligt op korte afstand van de luchthavens van Alicante en San Javier.
Vind je niet wat je zoekt?
Neem vrijblijvend contact met ons op: BEL 0494 64.61.61 of mail info@century21athome.be

Recente bestemming Niet ingegeven
Prijs € 162.000,00
Vrij op bij oplevering
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 1
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 72 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt